Miodelka

Doskonała receptura

Czekolada, orzechy, miód - to jest pyszne. Wszystkie składniki połączone w idealnych proporcjach sprawiają że Miodelka to niepowtarzalny krem. Jego wyjątkowość podkreśla brak sztucznych barwników oraz konserwantów. Krem Miodelka to doskonały wybór dla dzieci w okresie wzrostu, osób aktywnych i kochających czekoladę.

Miodelka - słoik

Gramatura: 220 g

MIODELKA - słoik

Gramatura: 400 g
MIODELKA z paluszkami chlebowymi

Gramatura: 25 g

MIODELKA - tubka

Gramtura: 65 g

MIODELKA - szklanka

Gramtura: 180 g


Opinie o miodelce:


~Goś
"Jest rewelacyjna;) Pysziutka! Po prostu niebo w gębie!"

~Kinga
"Wygrany miód i Miodelka właśnie dotarły i już stały się hitem w naszej kuchni! Naleśniki z Miodelką smakują wyśmienicie a Miód wielokwiatowy dla dzieci ma tak delikatny i aksamitny smak że ach! Dziękuję kochani za możliwość poznania tak wspaniałego smaku! Czuję, że ja i moja rodzina będziemy wiernymi wielbicielami Waszych słodkich rozkoszy! :)"

~Aleksandra
"miodelka to mój niekwestionowany hit! - zdradzę Wam że jest przepyszny do naleśników."

~Lilii
"Sądziłam, że Miodoczekolada nie ma sobie równych. Jednakże, gdy posmakowałam połączenia miodu, czekolady oraz orzechów ostatecznie zmieniłam zdanie ... Na korzyść Miodelki przemawia aksamitna konsystencja, która nie wymaga podgrzania. Ten orzechowo-czekoladowy krem można bezpośrednio nakładać ze słoiczka na pieczywo (to jeden ze sposobów, by śniadanie, które Nadia zazwyczaj przeżuwa przez godzinę, zniknęło w mgnieniu oka z talerza) albo podjadać łyżeczką. Ja zaś, uwielbiam nadziewać nim muffinki."

Miodelka - idealna do founde

» zobacz całą galerię «

O miodzie

Pszczoła nie zbiera miodu dla człowieka. Zbiera go z troską o przetrwanie swoje i swojego gatunku. Miód jest jednym ze składników jej „diety” i gromadzony jest w plastrach jako zapas pokarmowy. Do jego „produkcji” służy pszczołom nektar wydzielany przez specjalne gruczoły roślin – nektarniki lub spadź - wytwarzana z soku roślin przez mszyce, czerwce i miodówki.
To właśnie pochodzenie pierwotnego „surowca” decyduje o podziale miodu na trzy rodzaje – miody nektarowe, miody spadziowe i miody nektarowo-spadziowe. Jeżeli pszczoły zbierały nektar na obszarze, gdzie w przewadze kwitła i nektarowała określona roślina (lipa, gryka, wrzos, akacja, kasztan, mniszek, lawenda itd.) ... Czytaj więcej

Newsletter

Newsletter:

Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o promocjach, nowościach i nowych produktach, skorzystaj z naszego newslettera.

Wszelkie prawa zastrzeżone przez CD S.A. © 2012-2017
Wykonanie a&r multimedia

Pliki Cookies: Strona używa plików Cookies do celów statystycznych. Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na przechowywane i wykorzystywanie przez nas tych plików.